Wij bieden een volledig assortiment van elektradiensten en het leveren van schakelmateriaal, meterkasten etc., inclusief het installeren van veiligheids(buiten)verlichting,  installatie en vervanging van wandcontactdozen en schakelaars, aanleggen van aparte groepen t.b.v. wasmachine, droger, boiler etc. uitbreiden en vervangen van meterkasten.

Ook als u een dakopbouw, aanbouw of nieuwe keuken gaat plaatsen dan kunnen wij een volledig plan aanbieden voor het aanleggen en uitbreiden van verlichting, wandcontactdozen en netwerk aansluitpunten zoals die voldoen aan uw wensen.

Wat zeker niet vergeten moet worden is het beveiligen van uw woonhuis zodat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning. En daar kunnen wij dan ook specifiek voor uw woonhuis een scherpe prijs voor aanbieden.

Voor bedrijven zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van wand en kabelgoten en het aanleggen en uitbreiden van alle elektra.

Op al ons werk bieden wij een kwaliteitsgarantie.

Ons team is zeer ervaren, efficiënt en professioneel. U kunt er van op aan dat u een service van hoge kwaliteit ontvangt met veel aandacht voor detail en een duidelijke en nauwkeurige kostenraming.